QUIT-NOW! 13 TOPPERS HALEN DE EINDSTREEP


182,5 dag geen alcohol én niet roken: die uitdaging zijn 13 medewerkers van TriStar in januari aangegaan. In juli hebben ze allemaal de eindstreep gehaald. Het spreekt voor zich dat we bij TriStar erg trots zijn op deze kanjers.

Na het grote succes van de 182,5 Day Challenge in 2019 is in 2020 een tweede groep medewerkers van TriStar onder het motto Quit-Now dezelfde uitdaging aangegaan: een half jaar niet roken en geen alcohol.

FitScan

Quit-Now had als doel om medewerkers te inspireren en stimuleren op weg naar een gezondere levensstijl. Daarnaast biedt TriStar medewerkers nog meer mogelijkheden om door te groeien naar een fittere en vitalere versie van zichzelf. In september is de tweede TriStar FitScan, in samenwerking met fysiotherapeut Paul Jongmans. Op basis van verschillende tests brengt hij in kaart hoe het ervoor staat met de conditie van de TriStar-collega’s die zich voor de scan hebben aangemeld. Deelname aan deze test is uiteraard geheel vrijwillig en de resultaten worden alleen met de medewerker zelf gedeeld.