ONLINE BESTELGEMAK MET SHOP.TRISTARGROUP.ORG


Als partner in industriële reiniging zoekt TriStar voortduren naar manieren om klanten te ontzorgen. Uitbreiding van de  dienstverlening met e-commerce is dan natuurlijk een logische stap. Sinds eind juni is de webshop tristargroup.nl online.

Shop.tristargroup.org biedt een breed assortiment producten uit de lijnen Hygiëne (desinfectie) en Facility (reiniging/facilitaire dienstverlening). Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe producten uit het uitgebreide assortiment van TriStar. De voorwaarden zijn aantrekkelijk:

  • Uiterlijk 14:00 uur besteld, de volgende werkdag op transport.
  • Gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 250,00.

In één muisklik hebben onze B2B-partners nu hoogwaardige desinfectiemiddelen die voldoen aan alle normen én veelgevraagde reinigingsproducten voor allerlei specifieke toepassingen tot hun beschikking. En dat in uiteenlopende verpakkingen, variërend van 200 ml flacons tot 5 en 10 liter cans.

Voor grotere partijen adviseren wij klanten om contact op te nemen met onze afdeling Sales Support via support.tristargroup.org. Ook daar staan snelheid en klantvriendelijkheid voorop. We nemen altijd binnen 10 minuten contact op, 7 dagen per week, tussen 7:00 en 22:00 uur.