Wat hebben we te bieden


TriStar Group  is veel meer dan een leverancier van kwalitatief hoogstaande reinigingsproducten. Zij is een partner in industriële reinigingsprocessen die expertise inbrengt, meedenkt en adviseert.

Onze merkbeloften:

  • betrokkenheid
  • deskundigheid
  • keuze: veel producten en meer dan 2.500 recepten

Binnen TriStar Group is veel expertise verzameld over reinigingsprocessen en dankzij de vaak jarenlange relaties met onze klanten weten wij ook veel over branche- en zelfs bedrijfsspecifieke toepassingen. Daarbij kunnen we voor maatwerkoplossingen altijd terugvallen op de deskundigheid van ons R&D lab.

Wij bieden klanten ook ondersteuning op het gebied van veiligheid en techniek. Bij het professioneel reinigen staat veiligheid voorop. Persoonlijke veiligheid én de bescherming van producten en materialen. Dat geldt voor al onze thuismarkten; voor food, industrial en facility. Bij onze adviezen houden we altijd rekening met de geldende wet- en regelgeving. Wij zorgen voor de juiste Material Safety Data Sheets (MSDS) en wij geven zelfs praktijkgerichte trainingen op het gebied van veiligheid.

Ook duurzaamheid is in onze branche een actueel thema. Bij TriStar Group besteden wij dagelijks veel aandacht aan het vinden van circulaire grondstoffen en verpakkingen; we zetten in op het maximaal hergebruiken van producten en grondstoffen en het minimaliseren van waardevernietiging en milieubelasting.

Door samen te werken met partners die de duurzaamheidsvisie van TriStar Group delen, proberen we stap voor stap afvalstromen terug te brengen en te hergebruiken. In samenwerking met de innovatieve startup Peel Pioneers hebben wij bijvoorbeeld de duurzame allesreiniger O-Range ontwikkeld, op basis van sinaasappelschillen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.