Waar zijn we goed in


Binnen TriStar Group zijn we constant bezig met procesoptimalisatie, kwaliteitscontrole en leverbetrouwbaarheid. Daarnaast ligt de focus op internationale uitbreiding, met name in onze kernsegmenten food, industry en facility. In 2019 hebben we een vestiging in Engeland opgezet en een verkoopkantoor in Spanje. Ook zijn de eerste gesprekken gevoerd over vestigingen in Suriname en Turkije.

Onze kerncompetenties:

  • productie
  • productontwikkeling
  • betrokkenheid

Dankzij deze kerncompetenties lukt het ons om ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen en soms zelfs een stap voor te zijn. Door onze intensieve contacten met klanten weten wij wat er speelt en waaraan behoefte is. Wij beschikken bovendien in huis over de expertise én de faciliteiten om die producten niet alleen te ontwikkelen, maar ook te produceren en te lanceren.

Biedt een product uit ons brede assortiment geen oplossing? Dan ontwikkelt ons eigen R&D lab een maatwerkoplossing. Heeft een klant vanwege een calamiteit buiten kantooruren een product nodig? Onze Quick Response-Teams staan 7 dagen per week van 7 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds voor onze klanten paraat met als doel zo snel mogelijk leveren en indien nodig produceren. Wil een klant zijn eigen bedrijfsidentiteit koppelen aan onze kwaliteitsproducten? Dan ontwerpt TriStar Design Lab een private label.