Er zijn veel redenen om te kiezen voor reinigingsproducten van TriStar. We zetten alle voordelen voor u op een rij:

1. Persoonlijk Advies

Bij TriStar hebben we een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen. Daarmee bedienen we bijna alle klanten en een enkele keer is er nog meer nodig; dan maken we die producten speciaal voor u. Custom-made. Onze vertegenwoordigers zorgen daarvoor.


2. Reiniging als integraal onderdeel van uw bedrijfsproces

Clean Matters en TriStar beschouwt het reinigen dan ook als een vitaal onderdeel van uw bedrijfsproces. Wij geloven in samenwerking en we bieden technische ondersteuning om het gekozen schoonmaakconcept volledig in uw bedrijfsprocessen te integreren.


3. Altijd op zoek naar het veiligste alternatief

Veiligheid voor mens, dier, milieu én bedrijf staat hoog in het vaandel bij TriStar. Dit borgen wij door de juiste middelen in te zetten, door het verstrekken van correcte veiligheidsinformatie, door ons nauwgezet te houden aan alle geldende wet- en regelgeving en door het geven van trainingen.


4. Ontwikkeling op maat

Als het product dat u nodig heeft niet direct terug te vinden is in ons ruime assortiment, dan zullen wij ons uiteraard inspannen om een custom-made product voor uw specifieke situatie te ontwikkelen en te produceren.


5. Op zoek naar circulaire grondstoffen en verpakkingen

In het kader van ‘afval bestaat niet’ besteden we bij TriStar veel aandacht aan het vinden van circulaire grondstoffen en verpakkingen. We zetten in op het maximaal hergebruiken van materialen en op het minimaliseren van waardevernietiging en milieubelasting. Onze O-Range producten zijn het bewijs.


6. Constante kwaliteit

Ons doel is het leveren van betrouwbare en veilige reinigingsproducten waarmee u geholpen bent. Met dat uitgangspunt richten we onze bedrijfsprocessen in. Die zijn dus klantgericht en bovendien ISO 9001-2015 gecertificeerd. Zo zorgen we voor constante kwaliteit.


7. Altijd bereikbaar

Veel bedrijven werken in shifts of zelfs volcontinu. Ons Quick Respons Team zorgt ervoor dat TriStar ook buiten kantoortijden of bij calamiteiten bereikbaar is voor advies én voor snel geleverde producten.


8. Persoonlijke en vriendelijke service

Onze medewerkers van Commercial Office Staff staan u met een glimlach te woord. Of het nu gaat om vragen, bestellingen of andere informatie. En daarnaast heeft u natuurlijk een vaste vertegenwoordiger die de ins en outs van uw bedrijf kent.


9. Eigen huisstijl/private label

Onze mensen van Design Lab zorgen voor verpakkingen in iedere gewenste lay-out. Dat kan uw eigen huisstijl zijn of wat anders. Zo zorgt TriStar voor een product op maat, in een verpakking op maat.


10. Commerciele en heldere prijsstelling

Bij TriStar zijn we graag helder, ook over onze prijzen. Met een persoonlijke offerte weet u vooraf waar u aan toe bent.


Werken met TriStar heeft veel voordelen! Wilt u weten wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.