7. Summer Cleaning Pakket


De zomer is weer in volle gang en de vakantie is voor sommigen al begonnen. Heerlijk genieten van de zon op vakantie of misschien gewoon lekker thuis.

Of je nu op vakantie gaat of geniet van de rust thuis, met de producten van het TriStar Summer Cleaning pakket houd je het schoonmaken eenvoudig!

  1. Zorg dat je de tuinmeubelen fris en schoon houd met de tuinmeubelreiniger van TriStar. Het is hygiënisch en je meubelen blijven lang van een goede kwaliteit
  2. De Barbecue wordt regelmatig gebruikt, thuis of op vakantie. Zorg dat je ook je Barbecue regelmatig goed schoonmaakt. Vet en aangebrande resten verwijder je eenvoudig met onze BBQ-reiniger.
  3. In de zomer lopen veel mensen graag op blote voeten, zorg er daarom ook voor dat je terrastegels goed schoon blijven. Gebruik hiervoor de (terras)tegelreiniger. Deze reiniger, reinigt niet alleen, maar laat je terras ook weer stralen.
  4. Veel mensen gaan kamperen. Helaas kan het in de zomer ook wel eens slecht weer zijn. Impregneer je tent daarom met de Tentdoek Impregneer van TriStar, om je tent zo goed mogelijk waterdicht te krijgen.

En natuurlijk de belangrijkste van allemaal:

  1. Desinfecteer regelmatig je handen, zowel thuis, onderweg, als op je vakantieadres.

Alle bovenstaande producten zitten in het summer cleaning pakket van TriStar. Zo ga je schoon en hygiënisch de zomer in.

Tot slot: Enjoy the Summer!

https://tristargroup.nl/winkel/product/summer-cleaning-pakket/