2. Interview Noortje (Cleanfluencer Estelle)


Noortje Franken; Cleanfluencer bij Estelle Breda

Noortje Franken is sinds 1 juli 2021 één van de cleanfluencers die je kunt vinden in de brandstore van Estelle in Breda. Hier werkt zij 32 uur in de week.

Noortje heeft veel ervaring in de Retail.

“Ik heb bij Rituals, G-Star en Hugo Boss gewerkt. Ik heb de opleiding verkoopspecialist gevolgd en ben via deze weg ingestroomd bij verschillende winkels. Maar ik heb ook met mensen met een verstandelijke handicap gewerkt. Hierbij heb ik me vooral beziggehouden met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Deze begeleiding heb ik zowel in een winkel gegeven als in de horeca, bij Brownies & Downies. Door deze ervaringen weet ik ook hoe het in zijn werk gaat om goed klantcontact te onderhouden.”

Volgens Noortje is Estelle een heel nieuw en uniek concept waardoor schoonmaken steeds leuker wordt. “Persoonlijk vind ik het ontzettend fijn om met de heerlijke geuren van Estelle schoon te maken. De geuren blijven goed hangen en zorgen voor een superschoon huis.”

“In Estelle zie ik een goede toekomst voor me. Estelle geeft een unieke beleving en er is tot nu toe geen enkel merk dat het concept van Estelle kan evenaren. Dit is echt iets om trots op te zijn.”

De reinigingsproducten van Estelle zijn ontwikkeld in het R&D-lab van TriStar Group. Klanten van Estelle profiteren van de enorme reinigingsexpertise en ervaring van TriStar Group. “De korte lijntjes tussen de winkel en productie maakt het voor klanten nog fijner om hun schoonmaakproducten bij Estelle aan te schaffen. Omdat er snel geschakeld kan worden is het makkelijker om advies te geven, of snel antwoord te geven op ‘moeilijke’ vragen.” Aldus, Noortje.

Naast Noortje zijn er nog een aantal andere cleanfluencers werkzaam bij Estelle. Vanuit TriStar hebben wij een aantal van hen gevraagd om in één zin het concept van Estelle te omschrijven;

 

“Met Estelle wordt schoonmaken een feestje!”

Een uniek concept waardoor schoonmaken een echte beleving wordt.”

“Een buitengewone schoonmaakbeleving in jouw kleur en geur.”

“Estelle geeft een gevoel van thuiskomen.”

“Het is een mooi en uniek concept door de vele keuzes.”