3. Ontwikkelingen in de organisatie


TriStar Group heeft in 2020 een forse groei doorgemaakt. We hebben heel veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen in vaak ook nieuwe functies. Daarom is het organigram aangepast.

De belangrijkste veranderingen:

Corné Endepoel bekleedt sinds 01-01-2021 de functie van general manager. In die functie focust hij zich vooral op strategie en daarnaast begeleidt en monitort hij organisatiebreed de dagelijkse gang van zaken.

Enes Yildirim bekleedt, na het succesvol voltooien van zijn traineeship, sinds 01-01-2021 de functie van commercial manager.

Paul van den Berg blijft CEO van TriStar Group. Hij zal zich vooral gaan focussen op de strategie.

Ella van den Berge krijgt naast haar rol als manager Quality Assurance & Control ook de verantwoordelijkheid om, met de staffunctionarissen en teamcoaches, input te verzamelen en te verwerken voor de strategie en het beleid van de organisatie.

Tommie Mouwen is als manager People & Organization toegetreden tot het MT en focust zich naast zijn operationele taken op strategie en beleid.

En verder:

  • Sjoerd Kerstens en Marjo Peppelaar vormen als staffunctionaris de verbinding tussen de teamcoaches en het MT.
  • Michael Alders is, naast Ray Elsten, teamcoach Productie en in die rol verantwoordelijk voor de late shift.
  • Lucas Meijer (manager Warehouse) , Dawid Smolinksi (Purchaser) en Dennis van Velthoven (projectmanager) zijn toegetreden tot het middenmanagement van TriStar Group.