Trackrecord van Paul van den Berg (CEO)

Home » Trackrecord van Paul van den Berg (CEO)

Onze CEO stelt zich voor

Mijn naam is Paul van den Berg. Ik ben ondernemer in hart en nieren en zoals iedere entrepreneur volgde ik een weg met ups en downs. Het maakte me tot een zelfbewuste en realistische DGA (Directeur Groot Aandeelhouder) van TriStar. Het bedrijf waar ik trots op ben!

Na een korte baan als ICT-er begon ik in 2000 voor mezelf onder de naam JPBergICT-services. Een mond vol voor een jongeman die de wereld ging veroveren. Voor mijn werk bezocht ik beurzen en zo kwam ik in contact met een leverancier van reinigingsmiddelen, onder andere voor vliegtuigen en F16’s. Ik was graag zelfstandig, maar liet me door dat laatste tóch verleiden. Zo kwam ik als 18-jarige in de verkoop terecht. Natuurlijk had ik concurrentie van TriStar en na verloop van tijd stapte ik over. Dat ging trouwens niet zonder kleerscheuren, want ik had een concurrentiebeding en een flinke claim aan mijn broek waar ‘we’ iets mee moesten.

TriStar fascineerde me, maar het bloed kroop en ik wilde graag zelfstandig zijn. Zo werd ik in 2005 franchisenemer van het bedrijf. Dat deed ik samen met twee collega’s waaronder Mike Geutjes . In 2011 namen we samen het bedrijf over en in 2015 werd ik DGA.

Paul als drijvende kracht

In de loop van de tijd kreeg het bedrijf steeds meer body. Met name door telemarketing nam de vraag sterk toe. We schaalden de productie op, introduceerden een tweede afvullijn en we gingen steeds efficiënter werken. Dat is natuurlijk ook de uitdaging voor een ondernemer!

Om alle bestellingen op tijd op de juiste plek te krijgen, kocht TriStar een eigen vrachtwagen en ondertussen besteden we als bedrijf véél aandacht aan het consequent toepassen van onze huisstijl. Die ziet u terug op onze truck, maar ook bij het pand en op onze website, zodat het voor iedereen duidelijk is wie we zijn.

ICT zit in Paul’s genen: we zijn bezig met het automatiseren van ons besteltraject. Via het klantenportaal kunt u online bestellen en dankzij Active Stock Management hebben we steeds de juiste producten op voorraad zodat we direct leveren.

Toekomst

TriStar is volop in beweging. Intern werken we voortdurend aan procesoptimalisatie, kwaliteitscontrole en leverbetrouwbaarheid en extern hebben we onze focus op internationale expansie in de Food, Industrial en Facility markets. Clean Matters en TriStar is helemaal klaar voor de toekomst!

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.