Segment Blocks v2 NL

Home / Segment Blocks v2 NL

TriStar: één bedrijf met drie divisies.

Omdat iedere markt zijn eigen kenmerken heeft en we iedereen optimaal bedienen met onze duurzame reinigingsmiddelen. TriStar, omdat Clean Matters!

Food

TriStar is specialist voor reinigingsmiddelen in de high-end food markt. De strenge hygiëne-eisen en de regelgeving veranderen voortdurend. Dat vraagt om een kritische organisatie en om specifieke kennis die de mensen van onze Food-divisie tot in detail voor u bijhouden. Van dag tot dag.

Industry

Industriële bedrijven hebben een hoge graad van automatisering en mechanisatie. Dat is bij fabrieken zo, maar bijvoorbeeld ook bij wegdekreiniging of afvalverwerking. De snelle innovatie vraagt om een lerende en creatieve houding. Het Industrial team van TriStar staat voor u klaar.

Shop

In onze webshop bestelt u snel en eenvoudig desinfectiemiddelen en hoogwaardige reinigingsproducten voor allerlei specifieke toepassingen. Wij voegen regelmatig nieuwe producten toe. Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 250,00.

Wij zijn online - Stel uw vraag