Plan een afspraak met een reinigingsexpert

Home » Plan een afspraak met een reinigingsexpert

Net als u kijken ook wij bij TriStar Industries Group uit naar het einde van de lockdown. Onze technische reinigingsspecialisten hebben het persoonlijk contact met u gemist en verheugen zich erop om u, hopelijk binnenkort!, weer persoonlijk en op locatie deskundige begeleiding en advies te kunnen bieden bij uw reinigingsvraagstukken.

Plan nu vast een afspraak in met een van onze adviseurs voor een persoonlijk reinigingsadvies.


Videocall

Op dit moment is bezoek op locatie helaas nog niet altijd mogelijk. Dat betekent zeker niet dat u het zonder de reinigingsexpertise van TriStar hoeft te stellen. Ook nu kunt u met al uw reinigingsvraagstukken bij ons terecht. Op afstand, middels een video- of telefonisch gesprek, zoeken wij samen met u graag naar een passende oplossing.

Een videogesprek kan gevoerd worden met behulp van Teams, Zoom of FaceTime. U heeft hiervoor nodig: een mobiele telefoon, laptop of tablet met camera en internetverbinding.

Na een korte kennismaking, worden uw wensen en vragen besproken. Onze adviseur geeft, vaak in overleg met ons R&D-team, een advies dat helemaal op uw situatie is toegesneden.

● Maatwerk advies.
● Deskundig antwoord op product- en technische vragen.
● Eventueel een demonstratie van producten.

Telefonisch

Tijdens een belafspraak geeft één van onze reinigingsspecialisten persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen, met oog voor uw specifieke bedrijfssituatie. Vanuit onze expertise hebben wij snel inzicht in uw specifieke reinigingsbehoefte. Samen komen we tot een oplossing!

● Maatwerk advies.
● Deskundig antwoord op product- en technische vragen.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.