Stichting Kinderen doen mee, Taxibedrijf de Groen en TriStar Industries bezorgen kinderen uit minima gezinnen een leuke middag.

Nadat op 6 juni Waterpark Splash in Hellevoetsluis verwoest was door een flinke storm werd er een sponsor actie opgestart om ervoor te zorgen dat het park toch weer zou kunnen openen.
TriStar Industries was één van de sponsors; dit omdat het erg jammer zou zijn dat zo’n park, waar een ondernemer al zijn energie in heeft gestopt en waar veel kinderen een heel fijne dag hebben, zou moeten stoppen.

Een succesvolle actie, want het park kon inderdaad weer opnieuw opgebouwd worden. Als dank voor onze bijdrage kregen we een aantal toegangskaarten.
Deze kaarten heeft TriStar, in samenwerking met Gerard Schoenmaker van de Roosendaalse Stichting Kinderen doen mee, goed besteed. Deze Stichting zet zich in voor de maatschappelijke participatie van kinderen uit minimagezinnen in Roosendaal. TriStar heeft de toegangskaarten voor Waterpark Splash gedoneerd aan deze Stichting.
Toen TriStar-directeur Paul van den Berg dit deelde met zijn goede relatie Jos de Groen van Taxibedrijf de Groen in Roosendaal, zei deze direct en spontaan zijn medewerking toe in de vorm van gratis vervoer. En zo vertrok er dus donderdag 17 augustus een bus vol verwachtingsvolle kinderen voor een leuke en natte speelmiddag naar Hellevoetsluis.
Een drankje in de bus en een frietje achteraf maakten het feest compleet.
Door de bundeling van krachten van Stichting Kinderen doen mee, Taxibedrijf de Groen en Tristar Industries hebben de kinderen een superleuke middag gehad, en daar gaat het om.
Mocht u privé of met uw bedrijf ook iets willen bijdragen aan Stichting Kinderen doen mee, dan kan dat via een donatie op rekening nummer NL50RABO0135434920, of via contact met Gerard Schoenmaker.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.