TriStar presenteert ‘van Schil naar Schoon’

Home » Nieuws » TriStar presenteert ‘van Schil naar Schoon’

vanschilnaarschoon.nl
Onder het genot van een toepasselijk glaasje werd het contract tussen TriStar en PeelPioneers getekend door de heren Paul van den Berg en Corné Endepoel van TriStar en Sytze van Stempvoort en Bas van Wieringen van PeelPioneers.

Met trots kunnen wij melden dat TriStar en PeelPioneers afgelopen maandag 27 augustus gezamenlijk een bijzondere distributieovereenkomst hebben gesloten.

PeelPioneers heeft een uniek proces ontwikkeld waardoor de hoogwaardige grondstof D-Limoneen wordt gewonnen uit afval, namelijk sinaasappelschillen. TriStar zet in op het maximaal hergebruiken van producten en grondstoffen, en het minimaliseren van waardevernietiging en milieubelasting. Het winnen van D-Limoneen uit afval past perfect in deze visie. TriStar zal ook de volledige distributie van D-limoneen, aangeleverd door PeelPioneers in Nederland gaan coördineren.

Het is niet toevallig dat beide bedrijven elkaar hebben gevonden. PeelPioneers is een jonge innovatieve organisatie die actief is op het gebied van de circulaire verwerking van citrusschillen, en die absoluut de visie van TriStar betreffende duurzaamheid deelt.

We kijken uit naar een fijne en vooral vruchtbare samenwerking.