Vernieuwing! Bij TriStar zoeken we constant naar nieuwe ontwikkelingen, en niet alleen op het gebied van onze producten. Ook onze online-ervaring moet met de tijd mee gaan. Dit laat onze bezoekers en klanten zien dat we constant in beweging blijven in elk aspect van ons bedrijf.

Op zaterdag 23 november 2019 hebben we daarom een nieuwe website gelanceerd voor mobiele telefoons. Op deze mobiele site komt onze hedendaagse huisstijl helemaal tot zijn recht. Op de voorpagina laten we onze vernieuwde Power Wipes in volle glorie zien, met een simpele mogelijkheid om een sample aan te vragen. Verder zijn we bijzonder trots op onze circulaire O-Range productenlijn. Ook hierover biedt de site gemakkelijk toegankelijke informatie.

Verder is op de site ons motto ‘less is more’ van toepassing. Elke sectie op de site heeft een titel, een korte beschrijving en een aantal nuttige links naar pagina’s met meer informatie.
Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken via uw mobiel op m.tristargroup.nl.

MOGEN WE U OP DE HOOGTE HOUDEN?

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.

ALS DANK VOOR UW INTERESSE ONTVANGT U VAN ONS EEN COUPONCODE VOOR

10% KORTING

OP UW BESTELLING BIJ ONZE SHOP.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u onze laatste aanbiedingen in uw mailbox.