Reguliere schoonmaakproducten zijn niet altijd even milieu- en gebruiksvriendelijk. Gelukkig is er inmiddels een nieuwe generatie reinigingsmiddelen in opkomst in de vorm van probiotische producten.

Probiotica bestaan uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare oppervlakte actieve stoffen in combinatie met goedaardige biologische componenten: bacteriesporen. Onder invloed van water worden deze sporen actief en produceren enzymen, die vervuilingen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten, gemakkelijk – én met een langdurig resultaat – afbreken.

In dat kader introduceren wij als TriStar Industries Group met trots onze Sani Special P. Dit product is één van onze duurzame probiotische reinigingsproducten. Het product zorgt voor een direct, langdurig en glanzend resultaat bij het reinigen van sanitaire ruimten, en voorkomt daarnaast ook kalkaanslag.

Behalve vervuilingen absorberen de enzymen ook vervelende geurtjes, waardoor de sanitaire ruimten niet alleen schoon zijn, maar ook bijzonder fris ruiken. Sani Special P vormt daarom ook dé oplossing tegen ongewenste geuren.

Sani Special P is tenslotte milieuvriendelijk, zeer veilig in gebruik en kent geen gevarensymbolen.

Door probiotica op deze manier in te zetten kunnen we op een duurzame en veilige manier reinigen, met een langdurig schoon en fris effect.

MOGEN WE U OP DE HOOGTE HOUDEN?

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.

ALS DANK VOOR UW INTERESSE ONTVANGT U VAN ONS EEN COUPONCODE VOOR

10% KORTING

OP UW BESTELLING BIJ ONZE SHOP.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u onze laatste aanbiedingen in uw mailbox.