Badeendenrace

Home » Badeendenrace

Onze DTP-er Ronny heeft vandaag wel een heel aparte job: hij is een grote badeend aan het uitrusten met een labjas! Voordat u denkt dat het vakantievirus stevig heeft toegeslagen bij TriStar, gaan we u gauw vertellen dat dit voor een erg goed doel gebeurt, nl. de Badeendenrace XL tijdens de Tilburgs Kermis, ten bate van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Revalidatiecentrum Leijpark.

Een ziek kind kan immers niet zonder zijn ouders. De race vindt plaats op 25 juli 2018 vanaf 16.00 op de Kempenaarplaats in Tilburg. Iedereen kan één of meer badeenden adopteren, en bedrijven kunnen ook een badeend kopen en deze naar wens pimpen. Er zijn ook leuke prijzen te winnen, voor de snelste en voor de mooiste eend. Wij willen onze relaties hierbij van harte uitnodigen om ook een bijdrage te leveren, en op deze ludieke manier dit bijzonder goede doel te ondersteunen.

Neem snel een kijkje op de site, of lees erover via facebook, badeendenrace tilburg.

(Update 23-11-20: Deze actie is niet meer actief.)
 

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.