Management Team

Home / Management Team

Het Management Team van de TriStar Industries Group bestaat uit Paul van den Berg, algemeen directeur, Corné Endepoel, adjunct directeur en commercieel manager, Rick van der Vliet, productie- en inkoopmanager, en Ad van der Wegen, financieel manager.

Gezamenlijk bepaalt het MT onze organisatiedoelstellingen en ons beleid, en houdt zich bezig met de ontwikkeling van onze performance: de totstandkoming, beheersing en ondersteuning van een optimaal klantgericht proces, en onze toegevoegde waarde voor de klant.

Tenslotte stuurt het MT op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van onze organisatie en bewaakt het handelen vanuit drie kernwaarden, te weten: vertrouwen is de basis; wie goed doet, goed ontmoet; behandel een ander, zoals je zelf behandeld wilt worden.

Wij willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar we willen deze verwachtingen juist overtreffen, met een sterke focus op veiligheid en innovaties.

Het MT bouwt enthousiast aan de fundatie van een organisatie die gedrevenheid uitstraalt en doorgaat waar anderen stoppen; een organisatie die een boodschap heeft voor de toekomst, namelijk: “Kom maar op, CLEAN.MATTERS!”

Wij zijn online - Stel uw vraag