Bij industriële bedrijven als productiebedrijven, de afvalverwerking of de scheepvaart volgen de innovaties elkaar vaak in een razendsnel op. TriStar heeft haar roots in deze markten en is die ontwikkelingen dankzij eigen R&D vaak een stap voor, met hoogstaande reinigingsproducten voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. We zijn gewend aan grote projecten in de maakindustrie en hebben véél ervaring met het reinigen van fabrieksinstallaties, leidingen, tanks en scheepsruimen. We kennen de weg in de grafische industrie en zijn specialist in wegdekreiniging en stankbeheersing bij afvalverwerking.

In al die marktsegmenten werken we met bestaande recepturen of we ontwikkelen custom-made schoonmaakproducten voor uw specifieke project. Bij Tristar Industrial werken we graag samen, we geloven in het bundelen van krachten. Daarom hebben we een uitgebreid netwerk van sterke, betrouwbare schoonmaakbedrijven om ons heen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor de reinigingsmiddelen zelf, maar ook voor het uitbesteden van het schoonmaakwerk. Omdat Clean Matters for TriStar.

IMPLEMENTATIE VAN ALTERNATIEVEN & OPLOSSINGEN

MOGEN WE U OP DE HOOGTE HOUDEN?

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.

ALS DANK VOOR UW INTERESSE ONTVANGT U VAN ONS EEN COUPONCODE VOOR

10% KORTING

OP UW BESTELLING BIJ ONZE SHOP.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u onze laatste aanbiedingen in uw mailbox.