In de voedselverwerkende industrie zijn de eisen op het gebied van hygiëne streng en de regels veranderen voortdurend. Dat vraagt om specifieke kennis die continu up to date is. TriStar heeft die kennis toegepast in de gespecialiseerde divisie Food & Beverage, met hoogstaande producten die aan alle eisen voldoen.

Tijdens een persoonlijk bezoek inventariseren onze mensen uw specifieke bedrijfssituatie. Daarbij kijken we ondermeer naar het materiaalgebruik en de omgevingstemperatuur. We kijken naar de technische mogelijkheden en denken bijvoorbeeld na over de inzet van watertemperatuur als één van de factoren bij het schoonmaken. Zo komen we tot een advies op maat met daarin de beste reinigingsprocedures én -middelen. Of die nu uit ons bestaande assortiment komen of custom-made zijn, speciaal voor u.

Natuurlijk leveren we bij TriStar Food graag de schoonmaakmiddelen, maar ons verantwoordelijkheidsgevoel gaat verder, omdat Clean Matters. We kijken ook naar de procedures. Naar het optimaliseren van de dosering en naar het bestelproces. We kijken naar de volledige hygiënelinie en de bijbehorende veiligheidsvraagstukken. Want juist als we het totaalbeeld hebben, kunnen we sturen op efficiency en kostenreductie.

DYNAMISCHE REINIGINGSOPLOSSINGEN & BEWEZEN INNOVATIES

MOGEN WE U OP DE HOOGTE HOUDEN?

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.

ALS DANK VOOR UW INTERESSE ONTVANGT U VAN ONS EEN COUPONCODE VOOR

10% KORTING

OP UW BESTELLING BIJ ONZE SHOP.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u onze laatste aanbiedingen in uw mailbox.