Safety First

Bij het professioneel reinigen staat veiligheid voorop. Persoonlijke veiligheid én de bescherming van uw producten en materialen. Dat geldt voor al onze thuismarkten; voor Food, Industrial en voor Facility.

Maar veiligheid is maatwerk en ieder bedrijf is anders. Daarom nemen we de situatie graag ter plaatse op en maken we een persoonlijk advies. Daarin omschrijven we de vraag, de voorgestelde producten en natuurlijk ook de beste reinigingsmethode. We houden rekening met de geldende wet- en regelgeving en zorgen voor de juiste Material Safety Data Sheets (MSDS).

Technische ondersteuning

Het interpreteren en toepassen van die veiligheidsbladen is vaak lastig. Daarom geven we bij TriStar praktijkgerichte opleidingen. Bij deze Safety First!-trainingen geven we uitleg over die Safety Data Sheets en we leren u om verantwoord met onze producten om te gaan. De kans op oneigenlijk en ongeoorloofd gebruik wordt daarmee beperkt en de veiligheid neemt nog verder toe.

De trainingen zijn geschikt voor groepen van 5 tot 50 personen en we kunnen ze bij u op locatie geven of bij onze TriStar-hoofdvestiging in Roosendaal (N.Br.). Een training duurt anderhalf tot tweeënhalf uur.

Inhoud van de Safety First!- trainingen

  • We leggen uit hoe u Material Safety Data Sheets moet lezen (MSDS)
  • We geven uitleg over de gevarenaanduidingen op de etiketten
  • We leren u alles over het mengen van producten
  • We lichten toe waarom Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM’s) zo belangrijk zijn
  • We behandelen foutprocedures
  • We gaan in op de status van de BedrijfsHulpVerlening (BHV) in uw bedrijf
  • We bootsen praktijksituaties na en evalueren die vervolgens
  • We behandelen bedrijfsspecifieke problemen die u vooraf opgeeft

Clean Matters! Wilt u meer informatie? Mail dan naar Corné Endepoel (ce@tristargroup.org) of gebruik onderstaand formulier. Hij helpt u graag verder.

Safety First Training
Via onderstaand formulier kunt u meer informatie opvragen over onze Safety First!- trainingen.
Corné Endepoel.

Operations and International sales manager

De Safety First training wordt samen met u als klant vormgegeven. U heeft kennis van uw bedrijfsproces, wij van de chemie. Zo werken we samen aan veiligheid.