ALTERNATIEVE EN CREATIEVE OPLOSSINGEN

Bij industriële bedrijven gaat de innovatie razendsnel. Waar je ook kijkt: in fabrieken, in de afvalverwerking of bijvoorbeeld de scheepvaart, tegenwoordig is bijna alles geautomatiseerd. TriStar is als geen ander thuis in deze markten; we hebben er onze roots.

We zijn gewend aan grote projecten in de maakindustrie en hebben véél ervaring met het reinigen van fabrieksinstallaties, leidingen, tanks en scheepsruimen. We kennen de weg in de grafische industrie en zijn specialist in wegdekreiniging en stankbeheersing bij afvalverwerking.

In al die marktsegmenten werken we met bestaande recepturen of we ontwikkelen custom-made reinigingsproducten voor uw specifieke project. Bij Tristar Industrial werken we graag samen, we geloven in het bundelen van krachten.

Daarom hebben we een uitgebreid netwerk van sterke, betrouwbare schoonmaakbedrijven om ons heen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor de reinigingsmiddelen zelf, maar ook voor het uitbesteden van het schoonmaakwerk. Omdat Clean Matters for TriStar.

Verf
industrie

Inkt- en druk
industrie

Olie
industrie

Metaal
industrie

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.