IMPLEMENTEREN VAN DYNAMISCHE REINIGINGSOPLOSSINGEN EN BEWEZEN INNOVATIES.

In de voedselverwerkende industrie zijn de eisen op het gebied van hygiëne érg streng en bovendien veranderen de regels voortdurend. Dat vraagt om specifieke kennis die letterlijk up to date is. TriStar heeft al die informatie ondergebracht in een gespecialiseerde Food-divisie.

Tijdens een persoonlijk bezoek inventariseren onze mensen uw specifieke bedrijfssituatie. Daarbij kijken we ondermeer naar het materiaalgebruik en de omgevingstemperatuur. We kijken naar de technische mogelijkheden en denken bijvoorbeeld na over de inzet van watertemperatuur als één van de factoren bij het schoonmaken. Zo komen we tot een advies op maat met daarin de beste reinigingsprocedures én -middelen. Of die nu uit ons bestaande assortiment komen of custom-made zijn, speciaal voor u.

Natuurlijk leveren we bij TriStar Food graag de reinigingsmiddelen, maar ons verantwoordelijkheidsgevoel gaat verder, omdat Clean Matters. We kijken ook naar de procedures. Naar het optimaliseren van de dosering en naar het bestelproces. We kijken naar de volledige hygiënelinie en de bijbehorende veiligheidsvraagstukken. Want juist als we het totaalbeeld hebben, kunnen we sturen op efficiency en kostenreductie.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.