Betaalmethoden

Home » Betaalmethoden

iDeal

iDeal is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen. iDeal is daarom ook onze standaard betaalmethode. Via iDeal kan je je eigen bank selecteren en betalen op de manier die de bank beschikbaar maakt. Dit kan via de app, website of een QR-code van de bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening via iDeal betalingen.

Meer info over iDeal vindt u hier.

SEPA

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek betalingskenmerk. U kan vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te laten sturen en het later over te maken. Kiest u voor de e-mail, dan kan u hier alsnog kiezen voor het betalen via een andere betaalmethode. 

Meer info over SEPA vindt u hier.

PayPal

PayPal is de meest bekende online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. U kunt via PayPal betalen met uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- en creditcardgegevens.   

Meer info over PayPal vindt u hier.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar op Apple apparaten.

Meer info over Apple Pay vindt u hier.

Klarna Achteraf Betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Meer info over Klarna Achteraf Betalen vindt u hier.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.