Product: RVS Reiniger Speciaal

Het reinigen van vervuilde grond en het recyclen van minerale reststromen tot secundaire grondstoffen is de corebusiness van dit bedrijf. In de productieruimte is lange tijd gereinigd met een product op basis van zoutzuur, afkomstig van een concurrent van TriStar. Vanwege de penetrante geur die dat zeer frequent toegepaste product verspreidt, is besloten om op zoek te gaan naar een veiliger alternatief. Zowel de buitenovens als de rvs-ovens van de klant worden elke werkdag uitvoerig gereinigd. Door de hitte die dit proces opwekt komen bij het transport van de mineralen van de ene silo naar de andere via transportbanden, zeer fijne minerale stoffen vrij die zich aan vasthechten aan objecten op de bedrijfslocatie. 

Ons advies

Dit bedrijf heeft hygiëne zeer hoog in het vaandel en biedt haar klanten zelfs de gelegenheid om wekelijks een inspectieronde op de plant uit te voeren. Om te komen tot een veilig reinigingsalternatief zijn producten van verschillende leveranciers uitvoerig getest. RVS Reiniger Speciaal van TriStar is hierbij als beste uit de bus gekomen. De klant heeft ervoor gekozen om dit product onverdund aan te brengen, voor een sneller resultaat.

RVS REINIGER SPECIAAL.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.