Product: Uni Clean P

Een schoonmaakbedrijf met 20 medewerkers reinigt voor haar opdrachtgevers onder meer portieken en flats bij ontruimingen. Daar hangt niet zelden een zeer onaangename lucht.

Ons advies

Soms zit een probleem vooral ‘tussen de oren’. Dit schoonmaakbedrijf kreeg vragen van opdrachtgevers omdat die betwijfelden of er wel echt schoongemaakt was. Dat was wel degelijk gebeurd en goed ook. Alleen konden de opdrachtgevers dat niet ruiken.

TriStar heeft deze klant daarom geadviseerd om over te stappen op de allesreiniger Uni Clean P van TriStar. Die verspreidt een heel frisse geur. Uni Clean P is daarom bij uitstek geschikt voor het schoonmaken van vloeren, wanden en tegelwerk, bijvoorbeeld in trappenhuizen, die vaak behoorlijk muf ruiken. En met resultaat. ‘Wat ruikt het hier lekker’, riep een makelaar, die met de huisbaas een flat bezocht. Uni Clean P is waarschijnlijk net zo effectief als het reinigingsproduct dat oorspronkelijk werd toegepast. Maar de frisse geur van deze allesreiniger van TriStar heeft ervoor gezorgd dat de opdrachtgever nu zeer positief is over het werk van dit schoonmaakbedrijf.

10% KORTING BIJ NIEUWSBRIEF INSCHRIJVING

Met de TriStar Shop nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, seizoensgebonden producten en nog veel meer.