Neem contact met ons op via onze supportpage!

Home / Nieuws / Neem contact met ons op via onze supportpage!
Neem contact met ons op via onze supportpage!

Beste klant,

Hygiëne is nu belangrijker dan ooit. Dat begrijpen we bij TriStar maar al te goed. Met ons hele team werken we er keihard aan om u daarin zo goed mogelijk te ondersteunen met behulp van onze reinigingsproducten en adviezen.

Wij hechten enorm veel waarde aan het persoonlijk contact met u als klant. Maar helaas ontkomen wij er niet aan om enkele maatregelen te nemen in het kader van het coronavirus. Al is het maar omdat een deel van ons team nu vanuit huis werkt. Wij willen graag zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reageren op uw vragen en contactverzoeken. Daarom vragen wij u ons niet te bellen, maar uw vraag te stellen via onze Support Page. Telefonisch zijn wij nu niet meer bereikbaar. Maar wij beloven u dat wij altijd binnen 10 minuten reageren, 7 dagen per week tussen 07:00 uur en 22.00 uur (CET).

Wij danken u enorm voor het begrip en de medewerking. TriStar staat voor u klaar, juist nu! Daar kunt u van op aan.

Met vriendelijke groet,

Het team van TriStar Industries

Wilt u contact met TriStar? Klik dan hier! We nemen binnen 10 minuten contact op, 7 dagen per week tussen 07:00 uur en 22:00 uur (CET)!


Support Page

Wij staan voor u klaar!

Wij zijn online - Stel uw vraag