Rick van der Vliet

Productie- & Inkoopmanager
Ik ben in 2011 in dienst getreden bij de TriStar group. Vanuit de vestiging Hazeldonk ben ik destijds nauw betrokken geweest bij de start van de huidige productiesite in Roosendaal. Op dit moment ben ik als productie- en inkoopmanager / aandeelhouder verantwoordelijk voor een efficiënt verloop van onze inkoop-, productie en ontwikkelprocessen. Ik vind het belangrijk dat we onze werkwijze continu monitoren, bijsturen, verbeteren en borgen. Daartoe houd ik actief feeling met ons primaire proces, dat de kern vormt van onze organisatie. Procesbeheersing op dat gebied is een voorwaarde voor een continue kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en dus uiteindelijk voor onze klanttevredenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *