TRISTAR TROTSE SILVER PARTNER VAN DE FLAIR BUSINESS BORREL

Home / Nieuws / TRISTAR TROTSE SILVER PARTNER VAN DE FLAIR BUSINESS BORREL
TRISTAR TROTSE SILVER PARTNER VAN DE FLAIR BUSINESS BORREL

Op 20 oktober 2017 organiseert Michael Hellendoorn, een jonge Roosendaalse ondernemer, de Flair Business Borrel bij Metsj Point in Roosendaal.

Tijdens deze bijeenkomst komen een aantal interessante sprekers aan het woord, er is een beurs en aansluitend een netwerkborrel met live artiesten. Een perfecte combinatie kortom van business en loungen, dus “Where Business Meets Pleasure”. Aangezien TriStar zich helemaal kan vinden in dit concept, sponsoren wij met veel plezier deze bijeenkomst, wat o.a. inhoudt dat we uitgebreid en op verschillende plaatsen de gelegenheid krijgen om ons logo en onze bedrijfsnaam “in the spotlight” te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn online - Stel uw vraag